tiistai 4. lokakuuta 2011

Keep it simple

 Jotkin tavarat on aina hukassa tai tosi hyvässä tallessa. Sukkapuikot vaikka valokuvalaatikossa. Ei heti ensimmäisenä juolahda mieleen etsiä sieltä. 

Selitin tätä ongelmaa Papalle, että puikot on aina kateissa ja että ajattelin ommella sellaisen kankaisen pussukan, jossa on omat lokerot jokaiselle erikokoiselle puikolle ja koukulle. Oikein pöytäliinasta yritin taitella mallia, että asia tulisi selväksi.

Pappa sanoi, että tottahan sinä  nyt sellaisen kudot, ei sitä varten kannata taas Iita-tädin koneen kanssa ruveta taistelemaan.

Minä kyllä arvioin  idean aika toivottomaksi.  Eihän puikkoja voi kudottuun pussukkaan laittaa, nehän tippuvat sieltä ja taas on kaikki kadoksis, kai sen nyt heti pitäis tajuta.

Ne mitään putoa, katso vaikka sanoi Pappa ja pujotteli sukkapuikon tiskirättiin, oikein heilutteli ja ravisteli sitä. No ei se kyllä pudonnu. Sitten vielä ehdotti, että laita vielä jollakin rusetilla kiinni, niin on komiakin, keep it simple nääs.

Ajattelin, ettei siitä kyllä mitään kunnollista tule, rupesin kumminkin kutomaan sitä pötkylää, kun en siihen hätään muutakaan keksinyt.

Oli siinäkin innovaatio.
Tässä se nyt on, uusi innovatiivinen puikkojen säilytyskääryle.


No, eipä ainakaan vartahat putoa, sanoi Pappa.

2 kommenttia:

  1. Fiksu Pappa sinulla! :) Oiva idea!

    VastaaPoista
  2. On se kekseliäs Pappa. On seurannut näitä kutomishommia tarkkana jo monta, monta vuotta.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...